Hoe ziet een een Reiki behandeling er bij mij uit?

Je ligt ontspannen in de (evt. met infrarood) verwarmde studio op de massagetafel. Zacht, lekkere geuren en muziek erbij. Je hoeft zelf niets te doen. 

Zonder praten zak je iets weg, waarin je in een soort tussengebied komt. Je voelt je ontspannen dat het lijkt alsof je slaapt, je hersengolven nemen ook een ander ritme aan, die meer lijkt op de slaapstand, je hartslag gaat omlaag. Je zenuwstelsel wat verantwoordelijk is voor ontspannen wordt geactiveerd.

Ondanks dat je in deze ontspannende staat bent, ben je je wel alert van alles wat er om je heen gebeurt.

Je kan om verschillende redenen een Reiki behandeling ondergaan.

Soms kan je namelijk het ook als een soort therapie volgen, waarin we dieper ingaan op een (terugkomende) klacht. Door Reiki behandelingen te doen, kan je bepaalde inzichten krijgen die jou verder kunnen helpen. 

Reiki is een zeer krachtige, Japanse heelkunst. Het is een universele energie die altijd in overvloed aanwezig is en door handoplegging doorgegeven kan worden. Deze krachtige energie kun je aan andere mensen doorgeven, maar ook aan jezelf, en werkt helend op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. 

Het activeert het vermogen van het lichaam om zichzelf in balans te brengen en de energie gaat vanzelf naar de plek waar dat het meest nodig is. Het allermooiste van Reiki is dat iedereen het kan leren. 

Het is Puur…. Zuiver….. en Liefdevol!

Dus wil je graag bij mij een

-Reiki behandeling doen,  om op te laden en helemaal in een ontspannen staat te komen?

Òf ………

-Reiki behandeling doen, om iets wat je teveel bezig houdt beter kunt begrijpen en daar dan vervolgens beter mee om leert gaan?

Als je overweegt om een Reiki behandeling te boeken bij mij, probeer dan van tevoren alvast te voelen wat je nodig hebt. Wil je je opladen? Of lopen er bepaalde dingen niet lekker in je leven en wil je daar even een ander licht op laten schijnen?

Ik hoop je snel te zien….xxx

Stuur een bericht

"Voor individuele lessen, groepsaanvragen of bedrijfsworkshops neem contact op"

Locatie

Zernikeweg 1
3241 MG Middelharnis

BTW nr

154177337B01

Telnr

0031(6) 46277747

KvK nr

75377950

Reknr

NL93RABO0347891209